IMG_0158Hej Vore kul om vi fick några namn på dansarna skriv i gästboken och välkommen till Vincents nostalgi! Jag, Gunnar Vincent (son till Knut Vincent), vänder mig till alla er som minns 50 år med Vincents orkester. Inte minst söndagsdanserna på folkets hus Alingsås.

Besök framför allt fotoalbumet-fliken, där finns en del gamla roliga bilder att kolla på. Skriv gärna i gästboken om ni har något minne eller en fråga som ni vill dela med er av.

Nu finns det nya bilder som jag har fått låna av Gunno Fransson det gläder mig att få visa dom på den här sidan.  

Nr 6

Snabblänkar

Mina kort och bilder har tagit slut, nu måste jag försöka hitta mer. Två nya bilder finns i fotoalbumet, för Vincent köpte en ny bil plymouth grön-vit herrgårdsvagn och då fick vi ungdomar låna den gamla träbilen. I dag  30/1 2013 har jag troligen fått rätt namn på trumpet o pianisten vilket jag nu fyllt i på kort nr 17,20,23 i fotoalbumet. ------------Måndagen den 11 mars var jag o frugan och lyssnade på Tina Rahm Quintet som spelade på Stures Bowling deras repertoar som dom kallade för standarlåter var det som Vincents spelade på femtitalet en verkligen trevlig kväll. Pianisten för kvällen var Svenna Dahlberg och det var en trevlig pratstund som jag fick med honom om Bror Skogehall o Sture Olsson 

Besökare idag: 1 | Denna månad: 53 | Totalt: 16002